Tuesday, December 21, 2021

Deittailun katastrofit

Deittailun katastrofit



Luulen, että nykyään kukaan ei käytä kirjaimia kommunikoidakseen. Menemme ja istumme odottamaan ruokaa, treffikatastrofeja, ja kun hän tuo sen takaisin, hän istuu ja SYÖ KAIKEN. Anna Davies 12. joulukuuta, iamcandydax-raportti. Eteenpäin, lue pahin, treffikatastrofeja, villeimmät, hulluimmat ensimmäiset treffit, joilla olen koskaan ollut – ja mitä otin pois jokaisesta kokemuksesta. Hän treffikatastrofeja laivastossa, joten ajattelin, että hän voisi olla kurinalainen ja vastuullinen. Kirjailija: Kathryn Lindsay.





Profiilivalikko



Ohita navigointi! 4 huonointa treffia, joilla olen koskaan ollut Maria Del Russossa. Aiemmin katsoin deittailua New Yorkissa pelkkänä numeropelinä. Ajattelin, että mitä enemmän miehiä tapaan juomien takia, sitä nopeammin löydän itseni suhteesta, treffikatastrofeja. Joten sanoin kyllä ​​kaikille ja pinoin kalenterini täyteen juomapäivämääriä, treffikatastrofeja, kävelytreffit, kahvitreffit ja päivälliset. Äitini ja minä päätelimme, että minulla oli keskimäärin kaksi tapaamista a treffikatastrofeja, tarkoitan, että olin käynyt yli 60 treffeillä pelkästään sinä vuonna.


Tämän etuna on se, että olen nyt niin herkkä mahdolliselle romanttisen kumppanin tapaamismahdollisuudelle, että Deittailun katastrofit ei enää hermostunut ennen ensimmäistä tapaamista. Tämä tarkoittaa myös sitä, että en koskaan todella innostu ensimmäisistä treffeistä - mikä on joidenkin ystävien mielestä surullista, mutta pidän vain uudelleenkalibrointia. Nyt tiedän, että jos olen innoissani toisista treffeistä, kyseisen henkilön on oltava erityisen erityinen. Niitä on ollut treffikatastrofeja joukkokokoukseni ohjelmaan kuitenkin - lähinnä se, että olen käynyt melko hirvittävillä ensitreffeillä miesten kanssa, joiden kanssa en olisi ehkä suostunut seurustelemaan, jos en olisi ollut niin pakkomielle rakastumisen mahdollisuudesta.


Mutta koska yritän pysyä optimistisena, treffikatastrofeja, Yritän oppia jotain jokaisesta kokemastani kauheasta kokemuksesta. He eivät voineet olla turhaa – eihän? Lue eteenpäin pahimmat, villeimmät ja hulluimmat ensimmäiset treffit, joilla olen koskaan ollut – ja mitä otin pois jokaisesta kokemuksesta. Minun kattava takeaway? Jokainen tapaaminen ei johda prinssisi hurmaamiseen. Mutta jokainen treffi on mahdollisuus mahtavaan juhlatarinaan. Sen jälkeen, kun hänet on kasvatettu tasaisella ruokavaliolla Disney-elokuvien parissa, treffikatastrofeja, Odotin tapaavani jonkun ja rakastuvani intohimoisesti – mutta romahdin nykyaikaisten treffien paineiden alla.


Onneksi minä lopulta treffikatastrofeja että siellä on treffikatastrofeja "oikea" tapa seurustella ja että minun on löydettävä onnellisuus itsestäni, kumppania ei tarvita. Seuraa minua Twitterissä Instagramissa tai lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen Maria. delrusson jalostamo Se on p. synkkänä marraskuun keskiviikkona, treffikatastrofeja. Kirjailija: Jennifer McGuire. Harvat asiat tekevät meidät ~miellyttäväksi~ paremmin kuin jotkut seksikkäät alusvaatteet, treffikatastrofeja kukaan ei tee sitä paremmin kuin brittiläinen luksusalusvaatetalo Agent Provo, treffikatastrofeja.


Kirjailija: Karina Hoshikawa. Viime aikoihin asti seksilelukokoelmani oli runsaasti. Harvoin myynnissä oleva seksuaalihyvinvointibrändi – kuuluisa siitä, treffikatastrofeja. kirjoittanut Mercedes Viera. On monia syitä rakastaa Ella Paradisia, paitsi sen musta ICYMI, Ella Paradis on nautinnontäyteinen ihmemaa, jossa on kaikkea seksileluista käsiraudoihin ja alusvaatteisiin saman virtuaalisen katon alta.


Isäni putosi treffikatastrofeja tapa, jolla Ernest Hemingway kuvaili ajautumista konkurssiin – vähitellen ja sitten yhtäkkiä. Aluksi ilmeni lievää sairautta. Kirjailija: Sabrina Qiao. Suuri joukko, avoin baari, hyvä musiikki ja taide! Olin pyytänyt päivitystä tapahtumasta, johon hän oli matkalla, treffikatastrofeja.


Kirjailija: Simone Keelah. kirjoittaja Deittailun katastrofit W. Tässä Dear, Black Loven jaksossa katsomme tuoreen avioparin, Brean ja Mariahin, jakavan modernin rakkaustarinansa. Tapaamisesta heidän fuksivuotensa Yalessa.


tekijältä R29 Unbothered. Kirjailija: Kathryn Lindsay. Mitä on musta rakkaus? Onko kyseessä vain kaksi mustaa ihmistä suhteessa, hinnalla millä hyvänsä? Vai onko se syvällisempi kokemus itsensä vapauttamisesta joksikin beyksi. Kirjailija: Shaadi Devereaux.





lance armstrong seurustelee Olsen twin



iamcandydax-raportti. kentjames81 Raportti. GingOffTheHing -raportti. Jaayhaart-raportti. tinyelvisbkwd Raportti. urafeministiraportti. WitchProphet-raportti. SJSchauerin raportti. EmmaWardopperin raportti. HAHAHA tämän kaverin ja sen jätkän, joka "poltti peniksensä lapsena jäähdyttimessä" täytyy tavata toisensa ja olla ystäviä. ashmc raportti. Kuulostaa siltä, ​​että hän on autistinen. Sosiaalisten taitojen puute. Suorat, mutta sopimattomat kysymykset.


virallinen Megannin raportti. Dlover4everX-raportti. SophisticateKayn raportti. Aloittelijan raportti. Alexadichion raportti. ChrisKonya98 -raportti. timdraken raportti. suziechism -raportti. jimmyfallonin raportti. Bored Panda toimii paremmin iPhone-sovelluksessamme. Anna sähköpostiosoite Emme lähetä sinulle roskapostia.


Melkein valmis Suorittaaksesi tilausprosessin, napsauta linkkiä sähköpostissa, jonka juuri lähetimme sinulle. Kuten mitä näet? Anna sähköpostiosoite Lähettämällä sähköpostin hyväksyt Bored Panda -uutiskirjeen vastaanottamisen. Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Emme julkaise tai jaa sähköpostiosoitettasi millään tavalla. Haluatko varmasti julkaista tämän? Pyydämme ihmisiä harkitsemaan uudelleen kommentteja, jotka vaikuttavat samanlaisilta kuin muut, joista on ilmoitettu tai jotka on miinustettu.


tämä varoitus on virhe. Jatka Facebookilla Jatka Googlella tai. Kirjaudu sisään Ei tiliä? Rekisteröidy Unohditko salasanasi? Rekisteröidy Luo tili? Kirjaudu sisään Unohditko salasanasi? Sähköposti Lähetä Onko sinulla tili? Kirjaudu sisään Ei tiliä?


Kirjaudu. Hanki 10 parasta tarinaamme postilaatikkoosi:. Olen jo aktivoinut tilini. Lähetä aktivointilinkki uudelleen. Me ja luotettavat kumppanimme käytämme sivustollamme teknologiaa, kuten evästeitä, mukauttaaksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoidaksemme liikennettämme.


Voit lukea siitä lisää ja muuttaa asetuksiasi täällä. Facebook Pinterest Twitter. Lopullinen tulos:. Martjea Martjea. Amanda Panda Amanda Panda. Katinka Min Katinka Min. Lorraine Lorraine. António Lima António Lima. Dana Erasmowitz Dana Erasmowitz. ShellyJacqui Manning ShellyJacqui Manning.


Sonja Simek Sonja Simek. ShenenehJ ShenenehJ. Tessa Bakker Tessa Bakker. Michael Bluth Michael Bluth. Claudio Campagna Claudio Campagna. Kjorn Kjorn. MD MD. Erin Byrnes Erin Byrnes. La La. Ulysses Ulysses. Nash Nopper Nash Nopper. Katso myös Bored Panda 50 harvinaista valokuvaa, jotka paljastavat asioiden näkymätön puolen Uusia kuvia.


Tämän ryhmän ihmiset jakavat esimerkkejä "Urban Hellistä", jotka näyttävät dystopiselta elokuvalta, mutta ovat valitettavasti todellisia 40 kuvaa. Stephen Barber Stephen Barber. Iapetos Iapetos. Katso myös: Tylsistynyt Panda Ihmiset paahtavat hilpeästi "kohdistettuja" muotisuunnittelijoita ottamalla nämä kuvat mekkoillaan 30 kuvaa. Tietenkin kutsuin hänet välittömästi ulos - ja hän loukkasi minua kutsuen minua stalkeriksi! Päätimme, että puhumme seuraavana päivänä, kun olimme molemmat rauhallisempia.


Kun pääsin kotiin, selailin Facebookia, jossa huomasin hänen päivittäneen tilansa: "No, taidan olla taas sinkku. En koskaan uskonut, että olisimme eronneet - oletin vain, että olimme riidan keskellä! Sitten tarkistin hänen Facebookistaan. Tilapäivitykset olivat kroatiaksi, mutta suoritin ne Google-kääntäjän kautta, koska olin utelias, mitä hän ajattelee.


Suuri virhe: Hän oli julkaissut useita tiloja valittaen kuinka ärsyttävä olin! Hän oli sinkku, ja olin utelias, kuinka kaikki toimi. Ja viiden ihmisen sisällä törmäsin valokuvaan poikaystävästäni.


Huonompi: minä otin kuvan! Olimme yhdessä päättäneet, että oli liian aikaista "ystävystyä" virallisesti, mutta päätin, ettei pienessä kaivamisessa ollut mitään väärää. Mitä löysin: sivu, jota ei ollut lukittu yksityiseksi, ja söpö kuva hänestä ja minusta treffeiltä. Hieman outoa, mutta pahempaa olivat kommentit kuvan alla, jossa kaverini kirjoitti "Joo, hän on vähän kömpelö, mutta hän on söpö?


Hänen viimeinen twiittinsä oli heti treffimme jälkeen: Miksi on niin, että tytöt, jotka näyttävät löyhiltä, ​​eivät koskaan mene kotiin kanssani? Vastustin halua twiitata takaisin: Ehkä siksi, että superhiipijät eivät sytytä niitä.


Tarpeetonta sanoa, etten nähnyt häntä enää koskaan. Yleensä tunnistan ne ja jätän huomiotta. Kerran suostuin menemään juomille uuden söpön kaverin kanssa, joka oli lähettänyt minulle viestin.


Kun astuin baariin, tervehdin häntä lämpimästi. Hän nauroi katkerasti ja sanoi: "Nyt kun olet edelleen sinkku ja olet epätoivoinen, olet valmis viettämään aikaa kanssani?


Hän ei ollut vain pitänyt kaunaa, mutta sen sanottuaan hän yllättyi, kun käännyin ympäri lähteäkseni – hän luuli tosissaan, että olin halunnut nähdä hänet uudelleen! Minusta oli aina outoa, kun pariskunnat lakkasivat olemasta ystäviä sosiaalisessa mediassa, varsinkin kun heillä oli yhteisiä ystäviä. Joten vaikka eronne ei ollut hieno, en poistanut exäni ystävästäni… ennen kuin hän alkoi kommentoida eroamme ilkeästi monien yhteisten ystävien tilapäivityksiin. Esimerkiksi ystävä postaa illallisen tekemisestä puolisonsa kanssa, ja hän soittaa ja sanoi jotain, kuten ainakin Lauren osaa pilkkoa sipulin soittamatta äidilleen.


Tarpeetonta päivää, defriend ja estänyt. En tiedä, käykö hän vielä nettitreffeillä, mutta ainakaan minun ei tarvitse nähdä sitä. Katkaisin sen tekstiviestillä tiedän, tiedän…. Hän alkoi lähettää minulle viestejä Gmailissa, Twitterissä… ja lopulta jopa LinkedInissä! Hänen LinkedIn-viestinsä kysyi minulta, jätinkö hänet huomiotta vai enkö vain ollut nähnyt hänen muita viestejään.


Miksi en tarkistaisi sähköpostiani, vaan LinkedInini?? Siinä ei ollut järkeä ja se sai minut vieläkin varmemmaksi, että tein oikean päätöksen erota suhteesta, kun tein sen. Hän ja minä vaihdoimme sähköpostiosoitteita ensimmäisen treffin jälkeen. Hänen sähköpostikahvansa sisälsi hänen etu- ja sukunimensä.


Ei paljoakaan tullut esiin, kun googletin häntä, mutta Facebook-sivu hänen kuvansa kanssa ilmestyi, joten en ajatellut sitä paljoa.

No comments:

Post a Comment